OP = OP 👉Wij kopen klein in zodat we veel variatie in items kunnen gaan aanbieden. Er zullen regelmatig nieuwe items bij komen. Zie je iets leuks? Wees er snel bij want OP = ÉCHT OP! Veel shop plezier🥳

Retourneren

Natuurlijk kan het gebeuren dat, als je iets bij CooleKidz bestelt hebt, het artikel niet (helemaal) naar wens is. Als dit het geval is, dan kan je je artikel gewoon retour sturen.


Retourneren via PostNL

Je hebt bij CooleKidz de wettelijke mogelijkheid om van je aankoop af te zien. Uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling maak je een melding bij ons via het retour formulier hier onderaan de pagina. Na je melding, dat je van je (gedeeltelijke) aankoop afziet, heb je nog 7 dagen de tijd om de bestelde artikelen terug te sturen. De kosten van het heen zenden van uw bestelling worden in mindering gebracht op het te crediteren bedrag.

 

Om retouren sneller te kunnen verwerken, voeg je altijd je pakbon toe aan de retourzending, zodat wij weten van wie de retour afkomt. Retouren zonder pakbon en/of zonder retour formulier worden niet in behandeling genomen!

 

👉Vóórdat je een zending retour stuurt, vul je altijd éérst het retour formulier onderaan deze pagina in.

 

Retouradres:
CooleKidz Retour
Oosterkamp 27
3781kp Voorthuizen

 

Terug betaling 

Wij betalen het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 21 dagen na ontvangst van je retour terug. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel, als waarmee je betaald hebt. Wel wachten wij met terugbetalen tot wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen. Na het verwerken van de retour, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de
werking van de goederen vast te stellen.


Ruilen
Voor het ruilen van artikelen kun je er het beste voor kiezen om alvast de juiste maat te bestellen zodat je zeker weet dat je het gewenste product niet misloopt. Zodra het andere
product retour is crediteren wij het retour verzonden artikel zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 21 dagen terug.


Procedure en Voorwaarden voor ruilen of retourneren
Als je een artikel wilt ruilen of retourneren, dan wijzen wij je op de volgende procedures en voorwaarden:

Vul éérst het retour formulier, hier onder aan de pagina, in.

Voeg bij je retourzending de originele pakbon toe die bij je pakket is gevoegd en stuur deze mee met je retour.


⦁ Het artikel dat je terugstuurt is schoon en compleet (Sale artikelen en artikelen gekocht op Live shop dagen mogen niet meer retour gestuurd worden)
⦁ Het artikel dat retour wordt gestuurd is niet gewassen en is onbeschadigd
⦁ Het artikel mag uiteraard worden gepast zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen.
⦁ Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt in de originele, onbeschadigde verpakking. (U kunt de verzendverpakking netjes open knippen en bij retour omslaan en stevig dicht plakken)
⦁ Labels en kaartjes zijn nog aan het artikel bevestigd.
Heb je vragen over ruilen of retourneren? Neem dan gerust contact met ons op.

RETOUR FORMULIER